Wat is Hospice Care precies?

Wat is Hospice Care precies?

Wat is Hospice Loket Nederland – Hospice zorg in iedere wooplaats-zorg? Hospice is een liefdadigheidsinstelling zonder winstoogmerk die op een holistische manier patiëntenzorg biedt. De focus ligt op kwaliteit, en de organisatie zorgt voor degenen die doorlopende medische zorg willen of nodig hebben, maar niet in staat zijn om de diensten te betalen die ze nodig hebben. hospice bedient ook gezinnen en hun kinderen, via het Child's Care-programma.

wat is hospice-zorg precies

Enkele van de basisdiensten die door het hospice worden aangeboden, omvatten patiënteneducatie en oriëntatie, naast alle standaard medische behandelingen die nodig zijn voor elk type terminale ziekte. Via deze organisatie wordt ook aandacht voor palliatieve zorg geboden. Dit is de term die wordt gebruikt voor het overleven van kanker en palliatieve zorg. Het doel is om door middel van verschillende behandelingen comfort en kwaliteit van leven te bieden aan terminale zieken, van gespecialiseerde diëten tot lichaamsbeweging en andere dagelijkse activiteiten.

Het doel van het hospice is om de patiënt een "belofte" van betere dagen te bieden, door middel van een zorgvuldige planning van gespecialiseerde diensten. Het personeel van het hospice zal met de patiënt praten, hun ziekte uitleggen en helpen bij het plannen van activiteiten voor het leven buiten de grenzen van de ziekte. Deze diensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot, respijtzorg, thuiszorg en door verdriet getroffen leven. Neem contact op met uw plaatselijke hospice voor meer informatie over zorg in het hospice of als u aanvullende informatie over een van deze gebieden nodig heeft.

Klik hier: https://hospiceloket.nl/

You may also like