Verschillende methoden die worden gebruikt om diamanten kunstschilderingen te maken

Myth Of Asia

Diamond Painting is een innovatief nieuw ambachtelijke project, een kruising tussen kruissteek en verf bij nummers, waar u kleine diamanten gebruikt die in de lijm zijn ingebed in de lijm op een DMC-gedrukte rug om ingewikkelde mozaïekschilderingen te creëren. Dit project is geweldig voor die net aan de slag met DIY-ambachten en voor ervaren kunstenaars op zoek naar een nieuwe uitdaging en spannende nieuwe hobby! Het is ook geweldig voor het introduceren van uw kinderen aan de kunst van het ontwerp van de handwerk en de stof. Hier is hoe je diamantverven koopt, samen met een stapsgewijze handleiding over het voltooien van je eerste diamantschilderen.

Om je Diamond Painting Adventure te beginnen, ga dan naar je plaatselijke ambachtswinkel. Ga door de artiesten Displays en selecteer een schilderkit die bij je vaardigheden en budget past. Breng de volgende ochtend je set naar je huis. Pak je benodigdheden uit en leg ze op de grond voor je. Begin met de acrylverf en andere items die u nodig heeft, zoals handborstels en stoffen verf of vodden. Ga vervolgens uit uw Rotary-tool (een cirkelvormige boormachine met een gat in het midden waarmee u gaten in uw materiaal kunt boren) en uw patroonvierkanten op uw canvas op te leggen in welk formaat van de grootte het beste voor u werkt.

Als je diamantschilderijen in een klein gebied doet, kan het het gemakkelijkst zijn om eenvoudig een vierkant met een ander vierkant over een frame te overlappen. Als je een groot gebied hebt om mee te werken, kun je elk vierkant over vier in lengte overlappen. Leg je schilderij op je canvas en laat het drogen. U kunt kiezen tussen meerdere technieken om uw canvas te drogen, inclusief het plaatsen van het canvas onder een ventilator of zachtjes door een buis lucht te blazen.

Nadat het Diamond Painting-project is voltooid, doe dan je eigen beoordelingen. Controleer je werk en kijk hoe goed je deed. Deel uw resultaten met vrienden en familie op internet en in winkels. En omdat je tijd en moeite hebt doorgebracht op diamantschilderijen, zullen er een kans worden geïnspireerd om hetzelfde te doen. Het is leuk om te weten dat anderen in staat waren om je eigen tools te gebruiken en iets te nemen van je inspanningen.

Als u van plan bent om een Diamond Art-project buiten te doen, is een andere optie om een set van canvaskunststempels te kopen. Er zijn veel verschillende stempel sets, met alles van eenvoudige diamanten over de hele wereld tot ingewikkelde gedetailleerde landschappen. Je kunt een stempel krijgen voor elke maand van het jaar, variërend van maanden met alleen diamanten tot postzegels die het dagelijks leven afschilderen, compleet met verschillende gekleurde diamanten en linten. Postzegels zijn ook beschikbaar voor elke maand van het jaar, met alleen de basis, of u kunt voor elke maand van het jaar een complete rol van covers kopen.

Een laatste optie voor diamanten verf zou Diamond Art Sieraden kopen. Er zijn veel beschikbare opties, variërend van elegante kralen ketting sets tot ingewikkelde gedetailleerde oorbellen, ringen en hangers. Sommige mensen geven er de voorkeur aan al hun sieraden in een bepaald kleurenschema, terwijl anderen graag mixen en matchen. Met Diamond Painting-kits, het is mogelijk om verschillende kleuren te vinden voor elk sieraad, zodat u ze kunt coördineren terwijl u nog steeds een samenhangende uitstraling houdt. Welke methode die u kiest, onthoud het belangrijkste van het maken van een stuk fijne kunst is dat u geniet van wat u doet, en u zult dol zijn op de afgewerkte resultaten wanneer het is voltooid.

Ga voor meer informatie naar https://www.mythofasia.nl/

You may also like