Formaten Paperblanks-notebooks – Welke maat notebookomslag past bij u?

paperblanks

Formaten Paperblanks-notitieblokken zijn gemakkelijk te vinden en zijn een erg populair item.

Er zijn veel verschillende maten om uit te kiezen. Er zijn ook veel verschillende kleuren en patronen beschikbaar. Als je je ooit hebt afgevraagd in welke formaten paperbacks beschikbaar zijn, dan wil je je opties online bekijken.

Hier is wat informatie over de verschillende formaten paperblanks die u zult vinden:

o Klein – Dit zijn de maten die de meeste mensen kennen. Deze maten zijn perfect om mee te nemen en klein genoeg om in je zak te passen. De paperbacks zijn meestal wit of gebroken wit van kleur en zijn meestal dun genoeg om in je laptoptas of tas te passen. Je kunt deze in veel verschillende maten kopen, waaronder: small, medium, large, extra large en super large. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en klein genoeg om in een portemonnee of tas te passen.

o Normaal Dit zijn de afmetingen die de meeste mensen associëren met schrijven. Deze paperbacks zijn er in verschillende kleuren, stijlen en gewichten. Veel van deze formaten kunnen worden omgezet in letterformaten zoals normaal brief- of briefkaartformaat. Ze zijn geweldig om rond te dragen en het maken van dingen.

o Groot Dit zijn de formaten die u zult vinden in de grotere notebooks zoals notebooks. Deze zijn geweldig om onderweg mee te nemen. U vindt deze maten zoals: groot, extra groot, standaard, legaal en oversized. De reguliere maten zijn gemakkelijk te gebruiken en je kunt ze omtoveren tot alles wat je maar wilt. De oversized en legal zijn dikker en bevatten meer pagina’s, dus ze zijn groter dan de standaardformaten.

o Extra groot Dit zijn meestal erg dikke paperblanks die in een binding kunnen worden omgezet. Deze notitieboeken hebben veel pagina’s en kunnen indien nodig gemakkelijk worden omgevormd tot een band. De normale formaten zijn meestal dun en niet stevig genoeg om een goede binding te maken. De extra grote zijn meestal dikker en kunnen gemakkelijk de plaats innemen van een echt boek. Ze zijn geweldig om te schrijven, notities te maken en te lezen.

o Klein Dit is het formaat dat de meeste studenten gebruiken. Deze omslagformaten voor notitieboeken zijn perfect om op te schrijven of gewoon om basisnotities te maken en bij te houden wat er in en uit je hoofd gaat. Ze zijn meestal klein en smal en passen perfect in een rugzak of tas. De meeste studenten hebben verschillende van deze maten in hun rugzak of tas. Dit is de beste maat voor diegenen die iets compact willen hebben, maar toch alle mogelijkheden willen hebben die je in een normale notebook zou aantreffen.

Bij MyLovelyNotebook.nl vind je notitieboeken op te koesteren!