DIY Diamond Paintings Kits – Ontwerp uw eigen aangepaste diamantkunstwerk

Diamond painting foto

Diamantschilderijfoto’s zijn verkrijgbaar in tal van kunstgalerijen en winkels in het hele land. Diamanten zijn een buitengewoon mooie en zeldzame vorm van halfedelstenen die in de loop der jaren in populariteit zijn gegroeid. Diamanten worden ook gebruikt bij het maken van sieraden en zijn een van de hardste stenen ter wereld. Vanwege deze feiten is het logisch om een deel van deze zeldzame edelsteen te bezitten. Het kopen en bezitten van een diamanten kunstwerk is een verstandige investering.

Om het proces van het bezitten van een diamond painting te beginnen, verwijdert u de beschermende laag van uw diamantkunstwerk door deze om te draaien. Identificeer de achterkant van uw kunstwerk met een vergrootglas en zorg ervoor dat uw foto duidelijk zichtbaar is. Als u een kant-en-klaar canvas koopt, verwijdert u het beschermvel op datzelfde paneel van uw canvas. Verwijder de achterkant van uw huidige diamantfoto van het beschermvel en zoek het achtertag. U moet uw oude canvas afstemmen op uw nieuwe tag als deze een ander formaat heeft.

Om stap 6 te voltooien, verwijdert u het beschermvel van de achterkant van uw huidige diamantkunstwerk. Als u onderweg een beetje verloren bent, wilt u mogelijk de richtlijnen bekijken die zijn uiteengezet in het instructieboekje van uw specifieke DIY Diamond-schilderkit. Deze zijn ontworpen om u te begeleiden via het volledige setup-proces.

Nu je al je diamanten netjes hebt georganiseerd, is het tijd om met het installatieproces te beginnen. Gebruik schone, droge vodden om divots in het midden van je canvas te maken. Gebruik vervolgens vierkante boren om kleine gaatjes te maken in de divots die je hebt gemaakt. Herhaal deze stappen totdat al uw diamanten volledig bedekt zijn met gaten.

Wanneer u klaar bent met dit gedeelte om aan de slag te gaan met uw DIY-diamantschilderproject, is het tijd om door te gaan naar het volgende deel van deze handleiding. De volgende stap is het maken van de omtrek van uw kunstwerk op uw canvas. Dit gebeurt vaak met dunne vellen gekleurd papier die met dunne draden met elkaar zijn verbonden. Het eindresultaat is een kunstwerk dat er niet alleen prachtig uitziet als het af is, maar ook zal gloeien in het zonlicht!

Zodra je je unieke kunstwerk op je canvas hebt gemaakt, is het tijd om het op een plek te plaatsen waar het voldoende licht kan ontvangen. Een van de meest voorkomende elementen waar veel mensen geen rekening mee houden als het gaat om het opmaken van je canvas voor verlichting, is het gebruik van een eenvoudige vierkante boor. Als je een vierkante boor gebruikt, kan het licht door je diamant schijnen om een glow in the sun-effect te creƫren. Gebruik ten slotte korianderblaadjes om je DIY op maat gemaakte diamantschilderijen af te werken!

Bezoek voor meer informatie hun website op mythofasia.nl

You may also like