Diamanten fotolijst – Creëer geweldige sieraden met deze eenvoudige diamantschilderij voor uw muren!

Diamanten fotolijst – Creëer geweldige sieraden met deze eenvoudige diamantschilderij voor uw muren!

Diamant schilderij foto is een van de fascinerende foto plakboek ideeën. Het is een uitstekend kruissteekpatroon dat verkrijgbaar is in verschillende maten. Dit is een prachtig item om te maken voor je plakboek of fotoalbum. Hij is er in verschillende maten zoals small, medium, large en extra large. Als je geïnteresseerd bent om met dit plakboekproject te beginnen, heb je alleen een originele foto nodig die je op groot formaat wilt afdrukken en diamantverf. Mythofasia.nl Diamond painting foto. Diamantafbeeldingen zijn vrij duur op de markt, maar als u een manier kunt vinden om goedkope diamantverven tegen de juiste prijs te kopen, kunt u dit item zeker betalen zonder u zorgen te hoeven maken over de kwaliteit.

Diamant schilderij foto

Diamond picture is een van de uitstekende doe-het-zelf-projecten voor zowel kinderen als ouders. In dit project kun je prachtige kruissteekpatronen maken met verschillende kleuren lijm en verschillende soorten gekleurde stof. Je hoeft alleen maar een originele foto van een kind te vinden dat je wilt versieren, en dan kun je beginnen met het maken van Diamond mozaïek. De eerste stap die u moet doen, is de afbeelding zoeken die u wilt gebruiken voor uw Diamond-fotolijst. U kunt het juiste soort kader gebruiken om de foto er perfect uit te laten springen. U kunt ook een raster gebruiken om het patroon op de afbeelding op uw stof te tekenen, waarbij u ervoor zorgt dat elk vierkant gelijk wordt weergegeven door het raster.

De volgende stap is om het patroon met een naald op de stof te tekenen. Vervolgens kunt u voorzichtig het overtollige garen rond de rand van de afbeelding verwijderen door het patroon eenvoudig op het vierkant te knijpen. Nadat u daarmee klaar bent, kunt u beginnen met het aan elkaar naaien van de Diamond-fotolijst door de garennaald te gebruiken om de vierkanten aan elkaar te naaien. Het is erg belangrijk dat u de vierkanten stevig aan elkaar naait, want als u er niet zeker van bent, kunt u altijd de grootte van het vierkant aanpassen totdat u tevreden bent met het eindproduct. Nadat je klaar bent, kun je nu de voltooide fotolijst aan je muur hangen om je prachtige meesterwerk op te hangen.

Klik door naar de website: https://www.mythofasia.nl/

You may also like