Blijf voorop lopen en bekijk deze hete nieuwe trends

Ben je ooit naar de New York Fashion Week geweest? Als dat zo is, dan weet je dat dit een van de meest populaire mode-evenementen ter wereld is, en vrouwen van over de hele wereld komen naar het evenement om een kijkje te nemen in wat de sterren van de mode-industrie dragen. Het is je misschien ook opgevallen dat er ook meer modeontwerpers van beroemdheden bij dit evenement betrokken zijn. Miley Cyrus, Selena Gomez en Nicole Ritchie werden bijvoorbeeld allemaal gespot op enkele van de meer trendy locaties in de Big Apple aan de vooravond van Fashion Week. Hoewel het altijd leuk is om je als een beroemde ster te kleden, realiseren veel bruiden zich niet dat het bijwonen van dit soort evenementen een serieuze planning vereist. Van het bijwonen van catwalkshows tot het van dichtbij bekijken van de nieuwste modejurken, hier is een mening van een modecriticus over hoe het echt is tijdens de New York Fashion Week.

De datum: dit is meer een algemene observatie dan een nauwkeurige voorspelling. Maar om echt te kunnen genieten van de bruidsmodeweek in New York, moet je vastbesloten zijn om alle verschillende evenementen te zien. Je kunt een algemeen idee krijgen van wat trendy zal zijn door naar de voorbeeldpagina’s van modetijdschriften te kijken, maar het evenement ingaan met een definitieve lijst is een beetje riskant. Je kunt uitproberen welke ontwerpers en merken in het evenement voorkomen, of je kunt gewoon onvoorbereid aankomen, maar het risico is het nemen van de kans om enkele van de meest exclusieve modeontwerpers in de stad te zien. Bovendien kunt u hierdoor veel tijd en geld besparen.

De grote trend: gezichtsmaskers. Ja, de gezichtsmaskers maken dit jaar een comeback, en ze staan centraal op veel van de grote modeshows die in New York plaatsvinden. Deze beroemde designer gezichtsmaskers, die verkrijgbaar zijn in veel verschillende ontwerpen en kleuren, worden gedragen door zowel vrouwelijke als mannelijke toekomstige bruiden. In feite zijn er zoveel verschillende ontwerpkeuzes dat het moeilijk kan zijn om er maar één te kiezen. Je kunt kiezen uit neutrale kleuren zoals ivoor, beige, crème of zwart, of ga voor een meer dramatische look door kleurgecoördineerde gezichtsmaskers in goud, zilver en brons te kiezen.

De catwalkshows: Geen enkele bruidsmodeweek in New York is compleet zonder een aantal catwalkshows. Dit is waar de meest geavanceerde stijlen en trends worden tentoongesteld door enkele van de beroemdste ontwerpers in de branche. Als je graag beroemdheden in actie ziet, kun je zelfs afstemmen op enkele van de populaire talkshows overdag op tv. Misschien betrap je jezelf erop dat je kijkt naar wat enkele van de meest populaire sterren dragen tijdens hun shows, die meestal enkele van de heetste nieuwe kleuren en patronen bevat die je nog nooit eerder hebt gezien.

De trends: Voor de komende jaren is het heel goed mogelijk dat de modetrends in New York blijven veranderen. Sommige mensen geloven dat omdat het in een stad als New York ligt, er meer verrassingen zouden moeten zijn dan in andere steden. Maar voor elke verrassing is er altijd een oplossing. Met zoveel ontwerpers tot uw beschikking, kunt u zeker de perfecte jurk voor uw grote dag vinden. Dus wees niet bang om nieuwe trends uit te proberen, en wees niet bang om jezelf stijlvol te laten zijn, zo chic als altijd!

Onthoud dat de bruidsmodeweek in New York maar een week duurt. Dus maak je geen zorgen en probeer dit seizoen iets nieuws. Wie zegt tenslotte dat je je aan dezelfde oude stijl moet houden die je de afgelopen 10 jaar draagt? Als je van je klassieke jurken houdt, wordt het misschien tijd dat je ze eens probeert.

You may also like